vrijdag 21 oktober 2016

Sport na school



 Leerlingen Sint-Lutgart maken spelenderwijs kennis met SNS


Beernem, 21 oktober 2016 - In Middenschool Sint Lutgart in Beernem vond vandaag een kleine quizzoektocht ter promotie van SNS plaats. SNS (Sport Na School) is een uitgebreid sportaanbod voor leerlingen uit het secundair onderwijs, dat tot stand kwam door een samenwerking tussen Sport Vlaanderen, Stichting Vlaamse Schoolsport en tal van sportclubs en -organisaties. Het doel van SNS is om leerlingen aan te zetten tot sport en beweging na schooltijd.


Een ruim scala aan sporten
Voor 45 of 30 euro krijgen jongeren een pas waarmee ze respectievelijk een heel schooljaar of semester kunnen deelnemen aan tal van activiteiten. De houders van een SNS-pas hebben keuze uit maar liefst 90 verschillende sporten, waaronder klassiekers als fitness, tennis, volleybal of zwemmen, maar ook minder voor de hand liggende sporten zoals archery tag, padel, duiken of golf.
650 passen verkocht
In de regio Brugge (Beernem, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp en Zedelgem) kochten al meer dan 650 jongeren een pas. Dat aantal kan de komende dagen nog sterk oplopen, want bijkomend zijn er nog 150 bestelde passen die in afwachting van een effectieve betaling niet in de verkoopcijfers zijn opgenomen.


Meer info:


Olivier Stael
Medewerker 'Brede school met sportaanbod'
Coördinator SNS Regio Brugge olivier.staelesportnaschool.be

0472 25 14 00


Geen opmerkingen:

Een reactie posten